MOTOREN REPARATIE EN WIKKELEN
Home Reparatie Wikkelen Service Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SERVICE

Onze monteurs en technici staan voor u gereed om een reparatie snel en deugdelijk uit te voeren. Bovendien kunnen zij u op diverse gebieden ook van advies voorzien bij het zoeken naar oplossingen op mechanisch gebied. Denk hierbij aan het elektrisch beveiligen van uw motoren zodat schade aan motoren voorkomen kan worden.

De keuze van de verschillende componenten (motoren, beveiliging, aandrijving etc.) is ontzettend belangrijk. Vaak ontstaan problemen niet bij de motor op zich maar bij de overbrenging, het aan te drijven onderdeel (bijvoorbeeld een ventilator) en andere externe invloeden. Het samenspel tussen al deze zaken moet helder en duidelijk zijn. Dat bespaart kosten in de toekomst.

Tijdens kantooruren staan wij u graag te woord voor advies. Maar ook buiten kantooruren zijn wij er voor u. Is de motor zeer belangrijk voor uw processen en moet hij gerepareerd of gewikkeld worden, dan kunnen we in samenspraak besluiten om ook buiten bedrijfsuren aan de reparatie door te werken. De meerkosten van dit overwerk wegen soms niet op tegen productieverlies. Dus we zijn er 24 uur per dag voor u.

Als het kan voeren we een reparatie op locatie uit, maar dat is slechts sporadisch mogelijk. Wel kunnen wij ter plekke komen bekijken wat de problemen zijn. We kunnen ook de betreffende motor voor u uitbouwen en naar onze zaak vervoeren. Het wederom aansluiten kan natuurlijk ook, dat spreekt voor zich. Vaak is het zo dat we op locatie ook beter kunnen zien wat eventuele externe factoren zijn die de werking van de motor nadelig be´nvloeden. Als een kapotte motor bij ons in de werkplaats wordt afgeleverd is het soms zeer nadelig dat we niet alle informatie over andere componenten hebben.

Behalve reparatie, preventief onderhoud en wikkelen, kunnen wij ook op locatie uitlijnen. Zie hiervoor het hoofdstuk reparatie, balanceren. Ook bepaalde revisie werkzaamheden zijn buitenshuis mogelijk. Verder kunnen we al dan niet op locatie keuringen uitvoeren voor al uw elektrisch gereedschap. Raadpleeg hiervoor ook onze andere site: www.nen3140keuring.nl.

Salden Elektro bestaat behalve de afdeling Motorenrevisie ook nog uit andere afdelingen: Groothandel en Installatie. Dit betekent dat wij uit eerste hand materialen aan u kunnen leveren die nodig zijn om problemen te voorkomen of te verhelpen. Onze installatie afdeling kan bij u in het bedrijf de aansluitingen van de motoren realiseren. Omdat we alles in een hand hebben kunnen we gegarandeerd goedkoper leveren. Motoren hebben we overigens tot 90 Kw op voorraad voor zover het natuurlijk standaard uitvoeringen betreft. Met andere woorden: u kunt meteen weer aan de slag met een nieuwe motor.

Wij garanderen een perfecte service; 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

 

 

Copyright © 2000 Salden Elektro BV Born - www.saldenelektro.nl - disclaimer - contact