MOTOREN REPARATIE EN WIKKELEN
Home Reparatie Wikkelen Service Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preventief
Mechanisch
Balanceren
Testen
Advies

REPARATIE EN REVISIE

Gaat het ondanks alle preventieve maatregelen mis met uw machine dan kunnen wij snel, indien nodig 24 uur per dag en 7 dagen per week, reparaties uitvoeren in onze revisiewerkplaats.

In onze werkplaats worden revisie- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan o.a. draai- en gelijkstroommotoren, generatoren, lasapparaten, pompen, servomotoren, kraanmotoren en lierwerken. Wij kunnen uw motoren voorzien van nieuwe wikkelingen. Hiervoor gebruiken wij materialen in klasse F of H.

Ook mechanische reparaties, zoals draaiwerk, schaafwerk, laswerk en het opspuiten van as- en lagerpassingen voeren wij uit. Ter voorkoming van onbalans kunnen wij ankers, rotoren, ventilatoren e.d. dynamisch balanceren. Uitgebreide beproevingen voeren wij uit met behulp van een waterreminstallatie met een test- en voedingspaneel voor alle spanningen tot 600 Volt draaistroom en gelijkstroom.

Onze werkplaats kan putten uit een ruime voorraad onderdelen en gestandaardiseerde draaistroommotoren in diverse uitvoeringen, vermogens en toerentallen.

Indien noodzakelijk kunnen onze monteurs ook op locatie uw elektrotechnische problemen analyseren.


ENKELE GEGEVENS:

Aantal medewerkers: 11

Oppervlakte werkplaats: 600 m2

Maximaal hijsvermogen: 3200 Kg

Maximale IEC-Huis grootte: 355 mm

Gelijkstroom: 100 kV

Draaistroom: 500 kW

Generatoren: 550 kVA

Transformatoren: 15 kVA

 

 

Copyright © 2000 Salden Elektro BV Born - www.saldenelektro.nl - disclaimer - contact