MOTOREN REPARATIE EN WIKKELEN
Home Reparatie Wikkelen Service Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preventief
Mechanisch
Balanceren
Testen
Advies

PREVENTIEF ONDERHOUD

Preventief onderhoud kan de levensduur van uw motor verlengen en het rendement van uw machinepark optimaliseren. Het is dan ook raadzaam regelmatig de lagercondities te controleren.

Bij een revisie worden bovendien controles uitgevoerd aan  lager-, as- en huispassingen en  controleren wij de conditie van de borstels. Uiteraard worden alle onderdelen van de machine geďnspecteerd en zonodig vervangen.

Voor het vernieuwen van onderdelen kunnen wij putten uit een ruime voorraad, zodat u weer snel over uw machine kunt beschikken. Ook kunnen wij uw machine reinigen en spuiten, zodat u hem weer “als nieuw” van ons retour krijgt.

Preventief onderhoud kan van groot belang zijn. Als een motor defect raakt, dan is dit bijna altijd op een moment dat je dit niet kan gebruiken. Het is natuurlijk verstandig om van motoren die op een cruciale plaats zitten een reserve motor te hebben. Als dit om wat voor een reden niet het geval is dan raden wij u aan preventief onderhoud te overwegen. Vaak kan dit op een moment dat de motor gemist kan worden. Wij zorgen dan uiteraard dat het onderhoud snel, maar nauwkeurig gebeurt. Als preventief onderhoud in onderling overleg van te voren wordt gepland bent u de motoren slechts korte tijd kwijt.

Hoewel een motor, ook als er regelmatig onderhoud aan wordt gedaan, altijd om de een of andere reden defect kan raken, is het aantoonbaar voordeliger om preventief onderhoud te laten plegen ten opzichte van een defect op een ongunstig moment. Het voordeel neemt natuurlijk toe naarmate de motor een belangrijkere plaats inneemt in uw proces.

 

  

Copyright © 2000 Salden Elektro BV Born - www.saldenelektro.nl - disclaimer - contact