MOTOREN REPARATIE EN WIKKELEN
Home Reparatie Wikkelen Service Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preventief
Mechanisch
Balanceren
Testen
Advies

ADVIES

Een goede werking van een motor wordt in belangrijke mate ook bepaald door externe factoren. Niet alleen natuurlijke factoren (temperatuur, vochtigheid, koeling) zijn van belang, maar ook mechanische factoren. Is de motor goed opgesteld? Zijn de elektrische aansluitingen in orde?

En gaat er iets fout, is de motor dan goed beveiligd? Is dit het geval dan zorgt een juiste beveiliging ervoor dat de motor niet beschadigd raakt.

Bij al deze vragen kunnen we deskundig advies geven. Wij kunnen u helpen met het kiezen voor de juiste motor op de juiste plek. Ook adviseren wij u over de rest van de aandrijving (tandwielen, assen).

Het is mogelijk om motoren elektronisch aan te sturen waardoor u de snelheid en draairichting kunt aanpassen door middel van een frequentieregelaar. Zeer specialistisch werk waar wij u graag bij helpen.

Bovendien kunnen wij u, al dan niet uit voorraad, beveiligingen, frequentieregelaars en dergelijke leveren. Daarnaast leveren wij u ook condensatoren, koolborstels, kogellagers, keerringen etc.

 

 

Copyright © 2000 Salden Elektro BV Born - www.saldenelektro.nl - disclaimer - contact